+33 (0)5 33 092 092 topIcone Informatie en reserveringen

Onze verbintenissen

 1. Voor ieder wat wils

Wij bieden u vijf naturisten bestemmingen met verschillende sferen. U kunt kiezen voor een grote camping met meer dan 3000 staanplaatsen of een kleinere met maar 100 plaatsen, of voor een camping met een rustige of juist een levendige sfeer, of kiezen voor uw favoriete regio.

 1. Uitzonderlijke naturistencampings

In een zeedennenbos aan de Atlantische Oceaan, aan de rivier midden in een weelderige natuur, of aan een meertje omringd door wijnranken, cipressen en amandelbomen ...Al onze naturistencampings bieden u een uitzonderlijke omgeving met een nog ongerepte natuur waar u de uitdrukking "één worden met de natuur" aan den lijve kunt ervaren.

 1. Een warm onthaal

Vanaf uw reservering tot aan uw aankomst op één van onze naturistencampings stellen wij alles in het werk om u een geslaagde vakantie te bezorgen. Ons reserveringsteam en onze adviseurs blijven klaarstaan voor u om u te helpen bij de juiste keuze van uw bestemming en u te helpen de beste plek of accommodatie uit te kiezen. Ter plaatse zullen onze ontvangstteams u altijd hartelijk onthalen en alles doen om tegemoet te komen aan uw minste of geringste wens.

 1. Beginners begeleiden

Voor het eerst verblijven in een naturistendorp is niet altijd eenvoudig. Nieuwkomers weten niet per sé welke codes en gebruiken hier gelden. Maar geen zorgen, wij bieden u persoonlijke begeleiding zodat u volkomen onbezorgd aan uw naturistenvakantie kunt beginnen.

 1. Naleving van de naturistenwaarden

In navolging van de pioniers die Socnat hebben opgericht, zorgen wij ervoor dat de naturistenwaarden in onze vakantiedorpen zo goed mogelijk worden nageleefd. De aanwezigheid van ambassadeurs van de naturistische ethiek die vakantiegasten moeten benaderen die zich niet houden aan naaktheid, de verbintenis die u tekent bij aankomst op de camping ende borden waarop onze waarden vermeld staan, zijn stuk voor stuk de garantie voor u dat wij bijzonder waakzaam blijven op het ongepast dragen van kleding in onze Centra.

 1. Een milieubewust beheer van onze omgeving

Omdat wij er diep van overtuigd zijn dat een milieuvriendelijker toerisme met respect voor de ecosystemen mogelijk is, worden in al onze centra het hele jaar door acties gevoerd met als doel:

 • de natuur in goede staat te behouden door de heraanplantingvan bomen,
 • de voorkeur te geven aan lokale producten,
 • afvalscheiding te stimuleren,
 • water op een verantwoorde manier te gebruiken,
 • biologische schoonmaakproducten te gebruiken,
 • verlichting en bakens aan te leggen die op zonne-energie werken,
 • jong en oud bewust te maken van ecologisch verantwoord handelen.

Wees dus niet verbaasd als u tijdens uw vakantie wordt verzocht mee te doen met het schoonmaken van het strand of alseen horecagelegenheid u vraagt om een glazen bord mee te nemen als u uw afhaalgerecht komt ophalen, dit om het gebruik van plastic bakjes te vermijden.

 1. Volkomen veilige vakantie

Omdat wij naakt leven op onze naturistencampingshouden wij uiteraard bijzonder goed in de gaten wie de campings bezoeken.Al naar gelang de grootte van de camping ziet een heel team of één medewerker toe op uw veiligheid overdag en ’s avonds. Zij controleren ook de pasjes, leiden de gasten naar hun staanplaatsen zien toe op de naleving van het reglement. Ze zijn getraind en uitgerust om eerste hulp tebieden en kunnen daarom iedereen die een probleem heeft, te hulp komen.

 1. Speciale aanbiedingen voor een goedkope vakantie!

Profiteer van onze speciale aanbiedingen aan het beginvanhet seizoen om tot 25% van de prijs voor uw verblijf te besparen.Deze aanbiedingen zijn gegarandeerd de beste en wij verbinden ons ertoe geen betere aanbiedingen te doen, zelfs de lastminute-aanbiedingen zijn niet goedkoper. Wees dus slim en boek vroeg!

 1. Ontvangst van de kleintjes

U hoeft uw auto echt niet vol teladen met alle spulletjes die u dagelijks voor uw baby nodig heeft.Wij stellen u tijdens uw hele verblijf een vouwbedje en kinderstoel ter beschikking. U hoeft dit alleen maar op te geven bij reservering.

 1. De garantie van onbezorgd reizen

Dankzij de verzekering die u dekt voor annulering enonderbreking van uw verblijf, geldig vanaf de reservering tot het einde van uw verblijf, kunt u geheel onbezorgd op vakantie.

Kiezen voor een naturistenvakantie met Socnat, is kiezen voor een geslaagde naturistenvakantie!