+33 (0)5 33 092 092 topIcone Informatie en reserveringen

Kies uw naturistencamping Atlantische kust

De Atlantische kust en de regio Aquitanië hebben meer dan één pijl op hun boog voor bezoekers. U zult genieten van de duinen en de eindeloze stranden langs de oceaan, waar naturisme en surfen aan de orde van de dag zijn.
Ook liefhebbers van goede wijn komen aan hun trekken. Iedereen kent wel de wereldberoemde bordeauxwijnen. In de Sauternes, Médoc, Pomerol en Saint Emilion kunt u grote wijnen proeven en beroemde chateaus bezoeken.
U ontdekt er ook Bordeaux, dat zijn prachtige erfgoed uit de 18e eeuw te danken heeft aan belangrijke historische personages, die van de stad een voornaam intellectueel, cultureel en politiek centrum maakten.
En verder kunt u geheel in uw eigen tempo deze prachtige streek ontdekken via de vele fietspaden, die de oceaan volgen of zich een weg slingeren door dennenbossen en langs meren.

CHM montalivet ****
(Aquitaine - Gironde

31 mars 2018 - 27 oktober 2018

Het CHM, al meer dan 60 jaar gevestigd in Aquitanië, in Montalivet, op de landtong van de Médoc, ontvangt u aan de Atlantische Oceaan in een 200 ha groot bos van immense zeedennen, mimosa en heide. De Camping ligt gedeeltelijk in een zone die beheerd wordt door het ONF – de Franse nationale dienst voor...

Klantbeoordelingen Ontdek het dorp